Blog

Alpina x Draž

Ko pokliče (pošlje vabilo) Urška Draž, ne rečeš ne. Poznava se že skoraj 20 let, saj mi je delala maturantsko obleko, nekaj let (in kosov) kasneje pa tudi poročno. Občudujem prepoznavni in unikatni slog, ki sta si ga s Tomažem ustvarila v slovenskem prostoru in ki se mu – za moj okus – ne more približati čisto nobena bolj ali manj posrečena ‘kopija’, imitacija ali le ‘inspired-by’ verzija, ki jih je nemalo. Ker pa so oblačila Draž vseeno za marsikoga precejšen cenovni zalogaj, se mi je ideja o sodelovanju z Alpino izpred nekaj let zdela odlična poslovna poteza. Na ta način se lahko približaš večjemu številu kupcev, kombinacija pletenin in čevljev je zanimiva ter odpira številne kreativne možnosti. Alpino imajo ljudje radi, Draž tudi. Win-win torej.

foto: Odglavedopet

Prejšnji teden smo bili povabljeni na druženje v okviru sodelovanja Alpina x Draž na Gornji trg v Draž studio. Pred studiem je stala prava urbana džungla, med njo pa so bili pomešani krasni čevlji in superge, ki so plod tega sodelovanja. Številne ženske so pomerjale pare sandalov ali si ogledovale, kateri par supergic bi si omislile 😉 .

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Vmes pa smo občudovale še nekaj kosov pletenih oblačil, ki so viseli ob strani, ter Dorimu punčke – broške na polici. Mimogrede, kljub na vabilu napisanemu dress-codu ‘Poletna obleka in superge’ (ki sem se ga sama seveda držala 😉 ) sem opazila, da ga niso upoštevale vse povabljenke.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Ob kozarčku roséja sem uspela izmenjati par besed z Urško in Mojco (njuna intervjuja za Odglavedopet izpred nekaj let si lahko preberete tukaj: Urška Draž in Mojca Mavec).

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Če iščete idejo za malo bolj odbit par superg, gležnjarjev ali sandalov, v katerih zagotovo ne boste ostale neopažene, ne pozabite pokukati tudi v izbor čevljev Alpina x Draž, ki jih najdete tudi v Alpinini spletni trgovini, nekoliko bolj omejeno ponudbo pa tudi v njihovih poslovalnicah. Če pa bi imele barvno kombinacijo čisto po svojem izboru, se lahko oglasite pri Urški na Gornjem trgu, skupaj z njo izberete taprave niti in se nato čez nekaj tednov razveselite unikatnega para, ki so ga naredili samo za vas.

Ps. Objava ni sponzorirana.

 

Odgovori