Barvno svetovanje

Se vam je že zgodilo, da ste kupili krasen nov kos oblačila, ki vam je pristajal kot ulit, pa vendar ga niste oblekli niti trikrat? Še takrat, ko ste ga oblekli, pa ste se v njem ves dan počutili nekako nelagodno. Obstaja velika verjetnost, da je bil omenjeni kos oblačila za vas popolnoma napačne barve in se zato v njem preprosto niste dobro počutili, čeprav sicer z njim ni bilo prav nič narobe.

Visok odstotek ljudi nosi napačne barve oz. odtenke, ki ne delujejo v harmoniji z njihovo obarvanostjo. Barve, ki nekomu najbolj pristajajo, so namreč pogojene z barvo njegove polti, las in oči. V pravih barvah, ki delujejo skladno z našimi barvami, namesto da bi se z njimi ‘teple’, naš obraz zažari in dobi zdrav ter spočit videz. Ker v pravih barvah delujemo spočito, naspano, mladostno in sveže, potrebujemo le še minimalno make-upa za popoln in urejen videz.

Tukaj si lahko ogledate moj video, v katerem sem razložila, kaj je to barvno svetovanje in pokazala praktično uporabnost personalizirane barvne palete.

Kot CMB (Color Me Beautiful) image consultant vam nudim barvno svetovanje, kjer gre za določitev vašega barvnega tipa. Sem spada eksperimentalna (z barvnimi rutami) analiza ter določitev vašega barvnega tipa na dnevni svetlobi in brez motečih elementov (make-upa). Ob obraz vam polagam barvne rute in opazujem, kako učinkujejo na vaš obraz. Ob določitvi odtenkov, ki so optimalni za vaš barvni tip, vam svetujem številne možnosti, kako določen odtenek vključiti v svojo garderobo, številne barvne kombinacije, razložim osnove izbiranja barv glede na priložnost, za katero se boste oblekli … Med svetovanjem vas tudi naličim v skladu z vašimi barvami ter vam razložim osnove ličenja z optimalnimi odtenki ličil za vaš barvni tip. Tako vidite, kako v najhitrejšem času z minimalno ličili doseči odlične rezultate. Ob koncu barvnega svetovanja prejmete ličen usnjen etui z 42 krpicami blaga, ki predstavljajo 42 optimalnih odtenkov za vaš barvni tip ter konkretne nasvete za izbiro ličil v pravih odtenkih za vas. Etui je priročne velikosti in ga lahko nosite s seboj v torbici, ko greste po nakupih.
Zgrešenih nakupov oblačil v barvah, ki vam ne pristajajo, tako zagotovo ne bo več, poleg tega pa boste odslej znali uskladiti barve vaših oblačil, modnih dodatkov ter ličil na način, ki bo najbolj laskal vaši naravni obarvanosti in vam pomagal zasijati v svoji najboljši luči.

Preberite izkušnjo moje stranke o CMB-barvnem svetovanju.

Za cenik storitev mi pišite na info@odglavedopet.si.

 

foto: Odglavedopet