Ličenje

Bi se rade znale diskretno naličiti, tako da bi z ličili poudarile svoje naravne barve ter adute vašega obraza? Ali pogosto tavate po različnih drogerijah, parfumerijah in trgovinah v iskanju pravega odtenka senčila ali šminke zase, pa se domov vedno vrnete z napačnimi barvami, s katerimi se ne počutite dobro in zato morda ličil raje sploh ne uporabljate? Vas morda zanima nekoliko močnejši make-up, ki bo hkrati primeren za zvečer, a bo še vedno poudarjal vašo lepoto na naraven, laskav, nevsiljiv način?
Ne glede na to, ali ličila prvič držite v rokah ali pa ste ljubiteljica make-upa, vedno vas lahko naučim še kakšnega novega trika, s katerim boste najbolj zažareli.

Nudim vam storitev  ličenja, kjer vas v približno eni uri naličim v skladu z vašimi željami in seveda zakonitostmi vašega obraza. Nekatere dame pridejo na ličenje pred kakšnim pomembnim dogodkom ali profesionalnim fotografiranjem, spet druge si ga privoščijo kar tako, v veselje in sprostitev. Sem seveda spada tudi poročno ličenje.
Nudim pa tudi malo šolo ličenja, kjer vas po korakih naučim pravilne uporabe ličil, pravilnega zaporedja nanašanja ličil in različnih tehnik, s katerimi dosežemo lep, laskav, svež in mladosten videz obraza.

Za cenik storitev mi pišite na info@odglavedopet.si.