Svetovanje na daljavo (e-svetovanje)

Bi se radi naročili na stilsko svetovanje, pa se iz katerega koli razloga ne morete? Morda ste predaleč ali živite v tujini; morda vam pomanjkanje časa ali pa vam kakšna druga okoliščina onemogoča, da bi se lahko osebno oglasili. V ta namen vam nudim svetovanje na daljavo oziroma e-svetovanje. Do sedaj sem to izvedla že s kar nekaj strankami in prav vse so bile zelo zadovoljne.

Lahko se odločite za virtualni pregled garderobe, virtualno barvno svetovanje, virtualni posvet glede ličenja, virtualni posvet glede oblike postave in virtualni nasvet glede nakupovanja. Kako vse skupaj poteka?

Za virtualni pregled garderobe potrebujem vaš video, v katerem oblečete vse tiste kose, za katere potrebujete moje mnenje in komentar. Če se posnamete tako, da ste v kadru celi (za pomoč pri snemanju lahko koga poprosite, lahko pa fotoaparat postavite tudi na stojalo in primerno kadrirate), se sploh pri dnevni svetlobi oblačila na vas zelo dobro vidijo. Sama pa vam napišem obširne komentarje, katera oblačila so še v redu in katera ne, kako jih nositi, kateri kroji vam pristajajo in zakaj, čemu se izogibati …

Za virtualno barvno svetovanje potrebujem fotografijo vašega obraza čimbolj od blizu in nujno pri naravni svetlobi ter po možnosti povsem brez ličil. Morajo se dobro videti vaše oči in lasje v celoti. Na podlagi tega vam lahko določim vaš barvni tip, pošljem fotografijo barvne palete ter svetujem tudi glede ličil in nakupa oblačil.

Za virtualni posvet glede postave potrebujem fotografijo vas v celoti, najbolje pa je, da ste oblečeni v oprijeta oblačila (tudi, če jih sicer ne nosite!), npr. pajkice in ozka majica. Le v tem primeru namreč lahko vidim razmerja med širinami in proporci na vašem telesu, obliko pasu, nog in tako dalje, kar je nujno za določitev vaše oblike postave. Najbolje je, če je fotografija postave narejena od spredaj, od strani ter od zadaj (v hrbet).

Virtualna pomoč pri nakupovanju: na podlagi tega vam lahko precej dobro svetujem, v katerih trgovinah (dejanskih ali na spletu) bi našli zase primerna oblačila. Pošljem vam tudi številne povezave do artiklov na spletu, bodisi da si jih lahko ogledate in naročite bodisi da dobite konkreten vtis o tem, kako naj bodo videti oblačila, ki jih nameravate kupiti.

Rezultat e-svetovanja je precej obširen dokument, ki vam ga pošljem po e-pošti, v katerem imate vse informacije, ki jih potrebujete. Svojim strankam sem seveda dosegljiva tudi za nadaljnja vprašanja.

Za vsa vprašanja in cenik storitev mi lahko pišete na info@odglavedopet.si.