Oblačilno svetovanje

Pregled garderobe in svetovanje glede postave

Ste že kdaj pred polno omaro zavzdihnili: “Nič nimam za obleči”? Si že dlje časa govorite, da morate nujno pospraviti garderobno omaro in v njej končno narediti red? Bi imeli radi pregled nad tem, kaj je še uporabnega in kaj je za stran? Bi šli radi po nakupih namensko ter dokupili tisto, kar najbolj potrebujete? Potem je pregled garderobe za vas odličen začetek. Lahko pridem na vaš dom ter skupaj z vami pregledam popolnoma vsa oblačila in modne dodatke, ki jih imate. Druga možnost je pregled oblačil, ki jih prinesete s seboj, v mirnem vzdušju mojega studia. Ob selekciji oblačil, ki vam pristajajo in tistih, ki niso več aktualna, narediva tudi številne kombinacije, ki jih lahko sestavite iz že obstoječih kosov oblačil. Skupaj oblikujeva tudi seznam oblačil in dodatkov, ki jih še potrebujete. Končni rezultat je omara, v kateri so samo tisti kosi, ki vam pristajajo, uporabne kombinacije iz vaših oblačil ter seznam oblačil, ličil in dodatkov, ki jih še potrebujete, da zaokrožite svojo podobo.

Svetovanje pri nakupovanju

Če se vam dogaja, da domov prinesete nove stvari, ki vam potem mesece visijo v omari z originalnimi etiketami, ne da bi jih enkrat samkrat oblekli, potem me potrebujete ob sebi, ko greste naslednjič v šoping. Z vami grem po trgovinah skupnega izbora, kjer vam svetujem tako za vsak kos oblačila posebej kot tudi za nove kombinacije ter za kombinacije, ki jih lahko sestavite z oblačili, ki jih že imate doma. Ponujam vam strokovno mnenje, ko se odločate o tem, ali vam določeno oblačilo pristaja, ali pristaja vašemu tipu postave, vaši koloristiki, zahtevam vaše službe in prostega časa … Za vas poiščem želene kose oblačil v vaših številkah ter sem ob vas, ko se odločate za nakup kosov, ki vam bodo v omari dolgo in dobro služili. Stresno nakupovanje, po katerem slabe volje in praznih rok oddidete domov? Tega ne bo več. Nenošena oblačila, ki vas samo spravljajo v slabo voljo? Tudi tega ne.

Tule je kratek video prikaz skupnega nakupovanja.

Stiliranje za posebne priložnosti

Je pred vami posebna priložnost in si zato želite še prav posebej zažareti? Morda vas čaka valeta, maturantski ples, poroka, krst, birma, okrogla obletnica, večja zabava ali pomembna večerja …? Skupaj lahko izberemo najlepšo, najbolj laskavo, primerno in elegantno opravo. Enako seveda velja tudi za starše, priče, svate, povabljence in tako naprej.  Ne skrbite, tudi na fotografijah, ki vam bodo ostale po dogodku, si boste neskončno všeč!

Svetovanje in oblikovanje službene garderobe

Ali veste, da imate ob prvem stiku samo nekaj sekund časa, da naredite na sogovornika dober vtis? Ta pa je v veliki meri odvisen od vaše urejenosti in osebne podobe. Mnogo delovnih mest zapoveduje določen kodeks oblačenja, ki se ga je treba dosledno držati. Pogosto smo v dilemi, kaj obleči na prvi razgovor za službo, saj lahko prepričljiva celostna podoba in urejenost mnogo pripomoreta k temu, ali bomo želeno službo dobili ali ne.
Delo s strankami, pomembni sestanki, potovanja, obiski strank iz tujine ter službene obveznosti, kot so poslovna kosila, večerje, plesi in drugo, pa so tudi priložnosti, ko morate zasijati v svoji najboljši podobi. Brezhibna urejenost in občutek za estetiko ne le pričata o našem bontonu in spoštovanju svojega delovnega mesta, temveč tudi o naši kulturi, okusu in osebnosti sploh. Kavbojke in pulover tako velikemu številu služb že dolgo ne ustrezajo več, pa vendar je med dvema skrajnostma – kavbojkah na eni strani in strogemu črnemu kostimu na drugi – toliko različnih možnosti, da se izrazite kot individualna osebnost ter pokažete v barvah, krojih in dodatkih, ki ustrezajo vašim barvam, postavi, okusu in stilu oblačenja.
Ponujam vam svetovanje in izbor oblačil ter modnih dodatkov, ki bodo optimalni za vašo službo in za zahteve vašega poklicnega življenja.

Svetovanje in oblikovanje garderobe za prosti čas

Imate službo, v kateri morate nositi uniformo, pa naj bo to kostim, toga, bela halja ali kaj drugega? Imate zato občutek, da ste izgubili stik s trendi ter da se ne znate več lepo, domiselno in sproščeno urediti za prosti čas? V življenju je mnogo priložnosti, ki niso službene, pa vendar si želimo biti urejeni, ker se želimo počutiti dobro in sproščeno. Kaj obleči za na izlet, predstavo, večerjo s prijatelji, na obletnico mature, odprtje razstave, obletnico poroke, na otroško igrišče …? Možnosti je neskončno, jaz pa vam nudim svetovanje in vam sestavim načrt vaše garderobe za prosti čas, kamor so vključena tako oblačila kot tudi modni dodatki, ki jih za zaokroženo podobo potrebujete ob tem. Tudi pakiranje za potovanja bo naenkrat mnogo lažje.

Za cenik storitev mi pišite na info@odglavedopet.si.