Blog

To so najlepši kosi v Classic blue odtenku tega trenutka

Image result for pantone 2020
(foto: pantone.com)

Letošnje leto bo (v barvnem smislu) zaznamoval odtenek Classic blue, tako so odločili pri Pantone-ju. Že zdaj lahko po trgovinah najdemo čudovite kose v tem odtenku modre, ki ga lahko posvojimo prav vsi. Za nekatere barvne tipe naj bo ta barva nekoliko bolj živa, za druge malce bolj umirjena ali nagnjena k temno modri (da ima barva kar precejšen razpon odtenkov, je dobro videti tudi na zgornji, uradni fotografiji s spletne strani Pantone). A klasičen odtenek modre je tak, da z njim resnično ne morete zgrešiti, vedno bo eleganten, šik in ujemal se bo s številnimi drugimi barvami iz vaše garderobe. Tukaj je nekaj kosov, ki sem jih na spletnih straneh našla prav v tem trenutku in s katerimi lahko že zdaj obarvate svojo garderobo v klasično modro.

COS srajčna obleka vam lahko služi kot obleka ali plašček, če jo oblečete čez kombinacijo hlač in majice ali čez obleko. Seveda jo lahko tudi prepasate, če želite poudariti svojo silhueto.

default image
foto: cosstores.com

Max&Co plašč iz 100% volne je investicija, ki jo boste lahko nosile leta in leta. Lahko ga kombinirate umirjeno, recimo na sivo, črno, temno modro ali belo; zelo lepo pa se razume tudi s kontrastom v obliki koralno rožnate, smaragdno zelene, s pudrasto roza ali celo z rdečo.


foto: maxandco.com

Promodov hlačni kombinezon je morda nekoliko bolj petrolejnega odtenka, a še vseeno ga lahko razumemo kot različico Classic blue barve. S supergami je odličen za sproščene priložnosti, s salonarji z visoko peto in suknjičem pa za službo ali večerni zmenek.

Image result for promod combinaison pantalon femme
foto: promod.fr

Na razprodajah lahko še vedno ujamete čudovito Pennyblack večerno/koktejl oblekico v modri barvi. S tako obleko boste primerne tudi za najbolj svečane priložnosti, lahko pa jo oblečete tako pozimi (dodajte suknjič ali plašč) ali pa poleti s sandali.

Draped tulle dress - midnight blue - pennyblack
foto: pennyblack.com

Če ste za nekoliko živahnejšo različico Classic blue barve, potem bo tale Mango pulover kot nalašč za vas, ogrel vam bo zimske dni. Kombinirajte s kavbojkami ali s plisiranim krilom za trenutno zelo modno kombinacijo.

Openwork knit sweater - Medium plane
foto: mango.com

Vsaka ženska s klasičnim slogom potrebuje v svoji omari obleko na preklop (wrap dress). Temno modra je odlična izbira, saj jo boste lahko kombinirale na vse, nosile za kamorkoli in to dolga leta.

Esprit - Midi dress with a wrap-over effect
foto: esprit.com

Plisirano krilo v modri barvi je skoraj tako versatilno kot črno in ga lahko tudi kombinirate na enak način. Najdete ga v Zari.

Podoba 3 od PLISIRANO KRILO iz Zare
foto: zara.com

Še ena lepa obleka na preklop, tokrat v modrem vzorcu, se najde v H&M.

V-neck wrap dress - Black/Blue spotted - Ladies | H&M 2
foto: www2.hm.com

V Commi najdete zelo lep moder pulover z elegantnim detajlom pod vratom iz mešanice viskoze in volne, ki je take vrste pletenina, da je primerna tudi za službene priložnosti.

Fine knit jumper with 3/4-length sleeves from comma

Če bi barvo najprej uvedli kot modni dodatek, je zelo lep tale volnen šal iz Parfoisa.

Printed Wool Scarf, Blue, hi-res
foto: parfois.com

Za bolj sproščeno športni slog pa trenutno izredno ‘in’ modni dodatek, nahrbtnik Kånken znamke Fjällräven.

RE-KÅNKEN MIDNIGHT BLUE ONESIZE
foto: fjallraven.com

 

Odgovori