Blog

Kakšno perilo obleči pod bele hlače in krila?

Poleti nas že po naravi bolj vleče k svetlim oblačilom in marsikatera ženska si omisli bele hlače ali belo krilo. Kaj hitro se pojavi vprašanje, kakšno perilo obleči pod bele hlače ali krilo, da se ga ne bo opazilo ali vsaj, da se ga bo opazilo čim manj. Kakšen model in barvo spodnjega perila izbrati, da bo končni učinek kar najlepši? Ne pozabimo: perilo je (seveda) prisotno, vendar se ga načeloma pod oblačili ne sme opaziti in to velja tako za moško kot žensko spodnje perilo.
Za vas sem stestirala nekaj različnih možnosti in tukaj je poročilo o mojih opažanjih. Fotografije so izobraževalne narave in jih kot take prosim tudi vzemite ;).

foto: Odglavedopet

Najprej sem preizkusila nekaj različnih barv spodnjega perila pod nekoliko debelejšim, to je džins materialom belih kavbojk. Čeprav je material dokaj debel in konkreten, se različne barve spodnjih hlač vseeno zelo opazijo pod njimi in ni videti lepo. Prav tako se vidi rob klasičnega modela spodnjih hlač, tudi če so te v kožni barvi.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Pod belim krilom, ki je nekoliko tanjšega materiala od kavbojk, je to še bolj opazno. Zelo se opazi drugačna barva hlač kot tudi tekstura. Opozorila bi na to, da se zelo opazijo tudi bele barve spodnje hlače pod belim krilom, čeprav ženske pogosto mislijo, da se bela pod belo ne opazi.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Najlepše (najbolj neopazno, torej nemoteče) so se pod kavbojkami in belim krilom odrezale spodnje hlače kožne barve v brazilskem modelu; ta je nekako med ‘briefkami’, torej klasičnim modelom in tangicami, povsem gladke teskture brez čipk na zadnjem delu ter kožne hlačke klasičnega modela brez šivov.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

V boljših prodajalnah spodnjega perila so na voljo različni modeli in odtenki kožnih spodnjih hlač. Ker nimamo vse ženske enake barve kože, nekatere so svetlejše, druge temnejše, svetujem, da izberete tisti odtenek spodnjega perila, ki se po barvi kar najbolj približa barvi vaše kože – za nekatere je to svetlejši kožni odtenek, za druge temnejši. Če imate rade večji občutek sigurnosti in nekoliko več korekcije v smislu glajenja nepravilnosti pod tanjšimi in/ali belimi materiali, pa si lahko omislite perilo za oblikovanje postave – ponovno v kožni barvi.

Torej še enkrat povzetek: na prvi fotografiji so barve in teksture, ki se jim je pod belimi spodnjimi deli bolje izogniti. Na drugi fotografiji pa spodnje hlače, ki se najlepše obnesejo pod belimi hlačami in krili.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

 

 

Odgovori