Vaša vprašanja

Kako naj kombiniram rumene natikače?

Pozdravljeni!

Lepo bi vas prosila za nasvet, kako kombinirati rumene natikače, ki so na sliki spodaj. Odgovor lahko objavite tudi na vaši spletni strani. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Darja

foto: arhiv bralke Darje

Pozdravljeni, Darja!

Hvala za vprašanje. Limonino rumeni natikači z vaše fotke imajo sproščen, takorekoč popoldansko-športni pridih. Zato bi jih na vašem mestu kombinirala na stvari, ki niso pretirano elegantne ali formalne. Ker mi niste nič napisali o svojih letih, postavi ali slogu oblačenja, sem sestavila tri kombinacije po svojem izboru. Upam, da vam bodo v navdih.

foto: pinterest.com

Najprej mi je prišla na misel kombinacija s kratkimi hlačami, te ima večina žensk v svoji omari. Če so to kratke hlače iz džinsa, lahko zraven oblečete vse sorte majčk ali bluzic. Sama sem izbrala rožasto bluzico, s katero outfit naredite malce bolj ‘spoliran’ kot če bi izbrali čisto navaden t-shirt.

kolaž: Odglavedopet

Naslednja kombinacija je preprosto poletno enostavna, a zelo sproščeno šik: vaši rumeni natikači in bela oblekica. Bele obleke so poletna klasika leto za letom in če je še nimate, potem rabite (vsaj) eno v svoji garderobi. V odvisnosti od vašega okusa in postave je lahko krajša in bolj tunikasta, lahko malce daljša in čipkasta, lahko brez rokavov, s kratkimi, 3/4 ali dolgimi rokavi … Skratka, izbire je ogromno tudi po trgovinah in to v vseh cenovnih razredih. Dodate lahko tudi slamnato torbico za moden in zelo poletno-lahen pridih.

kolaž: Odglavedopet

Tretja kombinacija pa je nekoliko bolj elegantna, a še vedno v sproščeni kategoriji oblačenja. Pogojno – to morate presoditi sami – je lahko tudi službena, če vam služba dopušča nositi natikače. Izbrala sem svetlo rumene 7/8 ozke hlače Zara (morda ste jih letos že kje videli, saj so velik hit in sem jih sama že opazila na kar nekaj gospeh po ulicah Ljubljane) ter lahno, malce širšo belo bluzo s trapezastimi rokavi.

kolaž: Odglavedopet

 

Odgovori