Blog

Imate zahtevna stopala? Poglejte v Ecco.

V preteklem tednu sem se udeležila otvoritve nove prodajalne Ecco na Mestnem trgu v Ljubljani, kamor sem bila povabljena z drugimi predstavniki tiska in modnimi blogerji. Ecco je danska znamka obutve, ki prisega na kvaliteto in zase pravijo, da se mora čevelj prilagoditi stopalu in ne obratno. Vsi čevlji so izdelani iz kakovostnega usnja ter s posebno tehnologijo zliti z gumijastim podplatom, zaradi česar zagotavljajo neprepustnost za vodo in dolgo vzdržljivost obutve. Bila sem presenečena ob podatku, da gre v procesu izdelave en par čevljev skozi 200 (!) parov rok.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Katarina Veselič
foto: Katarina Veselič
foto: Katarina Veselič
foto: Katarina Veselič

Zakaj mi je Ecco znamka všeč? Sama imam od njih športne sandale, ki so primerni za makadam in tudi malce bolj razgiban teren, se lepo perejo in v njih je stopalu udobno, tudi če sem cel dan na nogah (recimo poleti na potovanju). Prejšnji par Ecco športnih sandalov mi je zdržal 9 let, kar se mi zdi lepa doba, zato sem se lani odločila za nakup novih.

Moji Ecco športni sandali, ki sem jih kupila lansko poletje: foto: Odglavedopet

Številni ljudje, ki imajo zahtevna, problematična stopala in res težko najdejo čevlje zase, se odločijo, da za čevlje raje namenijo nekoliko več denarja, kot da bi delali kompromise na področju udobja. Zato Ecco priporočam tudi svojim strankam, ki želijo kvalitetne, udobne in sodobno oblikovane čevlje (ki niso videti ‘za stare mame’ ;)). Tale objava ni ne plačana niti sponzorirana na noben drug način, za objavo pa sem se odločila zato, ker me pogosto sprašujete o tem, kam po čevlje, če so stopala zahtevna in jih drugje težko najdete.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
Športni sandali; foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
V ponudbi najdete tudi torbice; foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
Čevlji, ki spreminjajo barvo; foto: Odglavedopet
Službeni salonarji; foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
Mestni sandali; foto: Odglavedopet

V Ecco ponudbi so številni čevlji za ženske, tako za službene kot tudi športne priložnosti. Prav tako najdete trendi moške modele in nekaj otroških modelov. V Ljubljani je kar nekaj prodajaln, tako v centru mesta kot tudi recimo v BTC-ju.

foto: Odglavedopet
S Tamaro Pevec, Sidera PR Agency; foto: Odglavedopet
Blogerji smo si sami sešili usnjene toaletke, ki jih je poslikal Mitja Bokun; foto: Odglavedopet

 

Odgovori