Vaša vprašanja

Eno oblačilo na več načinov: zlato midi plisirano krilo

Pozdravljena!
Imam eno vprašanje za Odglavedopet. Utrnilo se mi je, ko si konec poletja objavila fotko z zlatim plisiranim midi krilom. Tudi jaz imam tako krilo, moje je srebrno. Poleti je šlo lepo s topi brez rokavov in na poletno obutev. Ker se temperature vztrajno nižajo, bi me zelo zanimale tudi toplejše kombinacije in stajlingi npr. z debelejšimi zgornjimi deli, jaknami, z jesenskimi/zimskimi čevlji … Hvala!

Živjo,

Hvala za super idejo, ki me je malce zbrcala, da sem se spravila k fotkanju treh različnih stajlingov. Torej midi plisirana krila v kovinskih barvah so že kar nekaj sezon velik hit, tako da so res lahko zelo raznolika. Meni je všeč to, da se jih lahko stilira zelo svečano, recimo za kakšno večerno priložnost, ali pa tudi dosti bolj vsakdanje. V takem primeru je potem krilo tisti malo odbiti kos celotnega outfita, zraven pa daš lahko prav enostaven t-shirt in supergice. Prav superge se mi zdi, da grejo zelo luštno k takemu krilu, tudi za na debelejše žabe. A ker sama nisem prav oboževalka superg, sem sestavila nekaj drugačnih stajlingov.

V poletnem stajlingu sem svoje zlato plisirano krilo kombinirala z belim t-shirtom na večji V izrez ter (žal tako stare, da dobesedno razpadajo) sandale v leopardjem vzorcu.

foto: Odglavedopet

Za jeseni in pozimi se mi zdi, da mora biti jaknica za na tako krilo bodisi krajša (kot je recimo usnjena jakna, ki podari kombinaciji malo bolj ‘neubogljiv’ pridih) ali pa morda daljši plašč, iz katerega bi krilo pogledalo ven za nekaj centimetrov. V spodnjem primeru sem krilo kombinirala na zelo zanimiv top, imenovan ‘transformer’, ker se lahko nosi z različnimi dolžinami rokavov, slovenske oblikovalke Sanje Grcić in na oxfordke, torej čevlje na vezalke brez pete.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Najlažja zimska kombinacija za k plisiranemu krilu je verjetno topel, lahko malo oversize volnen pulover, debele žabe in gležnjarji. Taka kombinacija pristaja številnim postavam in tudi različnim slogom oblačenja. Ni preveč elegantno formalna, a gležnjarji s peto podarijo malo bolj fin karakter.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Za zvečer pa sem kombinirala to isto krilo na elegantno bluzo in čevlje v podobnem odtenku kot je krilo. V tej kombinaciji bi šla lahko na večerjo, v gledališče, na koncert ali (seveda kakšno bolj umirjeno ;)) zabavo.

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

 

Odgovori