Blog

Obleka in gležnjarji, jesenska izdaja

Včasih, no ne včasih, ampak kar pogosto je tako, da so kombinacije, ki izpadejo čudovito, fantastično in zelo slikovito na fotografijah street styla, v resničnem življenju (še sploh, če že dolgo nisi več 16) dokaj neuporabne. Enostavno ni nikoli pravh temperatur, vremena ali drugih okoliščin, da bi tista določena kombinacija, ki je tako občudovana na modelki z instagrama, lahko zaživela v resničnem življenju sredi Slovenije. Znano?
Od nekdaj sem občudovala kombinacijo obleke ali krila z gležnjarji, brez žab ali najlonk seveda. Med hojo po francoskih ali italijanskih ulicah opažam, da to ženske redno nosijo, tudi sredi poletja. Slišala sem tudi, da tudi na britanskem polotoku ženske nosijo to kombinacijo, in to sredi zime. Ker jaz nisem nobena ekstremistka – poleti mi je vroče, pozimi me pa zebe in temu odgovarjajoče se tudi oblačim – zame kombinacija obleke in gležnjarjev sredi poletja odpade, ravno tako ali še malo bolj tudi sredi zime. So pa trenutni dnevi ravno takih temperatur, da so idealni za že omenjeno kombinacijo. Za žabe mi še ni, sandale sem tudi že pospravila, ker imam raje zaprte čevlje kot boleče grlo 😉 . Tako da mi je kombinacija oblekice, golih nog, gležnjarjev in usnjene jakne v teh dneh prav idealna. Pofotkala sem se v dveh ‘off duty’outfitih iz tega tedna. Meni sta všeč, pa tebi 🙂 ?

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Na zgornjih fotografijah nosim: unikatno obleko po izdelavi šivilje (več o njej si lahko prebereš tukaj), usnjeno jakno Max&co, gležnjarje Le Stelle

foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet
foto: Odglavedopet

Na zgornjih fotografijah nosim: obleko Marella, usnjeno jakno Promod, gležnjarje Lollipops.

Objava ni sponzorirana.

 

Odgovori