Vaša vprašanja

Kako kombinirati črno rožasto obleko za svečano priložnost?

Pozdravljeni!

Prosila bi vas, če pripravite kakšno objavo zanimivih outfitov z rožasto črno oblekico. Jaz si jo želim obleči za svečan dogodek, pa bi jo rada s kombinirala na bolj prefinjen način …

Mateja

Draga Mateja, rožasta oblekica je zelo versatilen kos, saj jo lahko nosimo resnično na tisoč in en način. Črna rožasta obleka ima vsekakor jesensko-zimski pridih in jo lahko kombiniramo z usnjeno jakno in motorističnimi gležnjarji, lahko s čevlji brez pete in debelo volneno jopico, ali pa jo seveda dvignemo na formalnejšo elegantno raven.

foto: pinterest.com
foto: Odglavedopet

Kako to storimo za svečan dogodek, kot ste omenili? Svetujem kombinacijo z lepimi črnimi salonarji ali zares elegantnimi (ozka peta) črnimi gležnjarji. Zraven bi izbrala najlonke kožne barve z mat finišem, če pa nikakor niste za kožne najlonke, bi pristajale zraven še 20- ali maksimalno 30-denske črne najlonke. Če bo dogodek tak, da bi vas lahko tudi zeblo, kombinirajte zraven črn teliran suknjič, ne predolg, ter seveda ustrezno malo večerno torbico. Dodajte še najljubši kos nakita, lahko recimo nenavaden par uhanov, in zagotovo boste na vašem svečanem dogodku zares čudoviti.

kolaž: Odglavedopet
foto: pinterest.com
foto: pinterest.com

 

Odgovori