Blog

Stilske preobrazbe s Planetom Lepote – maj 2012

Prejšnji teden je bila ponovno na vrsti stilska preobrazba s Planetom Lepote, pri čemer smo tokrat naredili moško preobrazbo. Zanjo smo med prijavljenimi kandidati izbrali 28-letnega Martina iz Tolmina, ki bo kmalu postal direktor družinskega podjetja. Prijavila ga je njegova znanka, ki je zapisala, da je Martin zaradi svojega načina oblačenja po njenem mnenju nujno potreben stilske preobrazbe oz. naše pomoči.
Izkazalo se je, da je ekipa frizerke Jelene, vizažistke Aleksandre ter mene kot stilistke odlično opravila svoje delo, čeprav je Martin ostal nekoliko zadržan oziroma skeptičen. Kakorkoli že, sama sem z našim delom zadovoljna, nova pričeska je primerno urejena, enako tudi dolžina brade, vsi trije Martinovi outfiti so možati, urejeni ter laskajo njegovi visoki, mestoma močnejši postavi kot tudi njegovi obarvanosti, da o novem službenem položaju ne govorim.
Pripravila sem mu tri različne stylinge, ki pokrijejo skoraj vse priložnosti. Prvi styling je formalni, primeren za strožje službene priložnosti, tudi formalna srečanja, praznike, poslovne večerje ipd.
Prvi outfit: obleka Mura, srajca Mura, kravata Mura, pas Giovanni Galli, nogavice Giovanni Galli, čevlji Hugo Boss.

Drugi styling je športno eleganten, kot tak je primeren za vsakodnevne službene opravke in popoldanski ali večerni skok na kavo ali pijačo.
Drugi outfit: srajca Salsa Life, suknjič Fred Perry, kavbojke Hugo Boss, pas Giovanni Galli, nogavice Giovanni Galli, čevlji Tommy Hilfiger.

Zadnji styling sem namenoma zasnovala kot izboljšavo outfita, v katerem je Martin prišel na našo preobrazbo, torej sem se držala kratkih hlač, zgornjega dela s kratkimi rokavi ter udobne obutve, pri vsem skupaj pa sem izbrala kroje, ki Martinu pristajajo in ki delujejo primerno urejeno.
Tretji outfit: srajca Marc O’Polo, kratke hlače S’Oliver, čevlji Tommy Hilfiger.

Sicer pa menim, da so fotografije dovolj zgovorne in da o uspehu naše preobrazbe tudi tokrat ni dvoma. ;)Vse fotografije: Sanja Martinec. Daljši članek o preobrazbi si lahko preberete tukaj.

Odgovori