Blog

Stilska preobrazba s Planetom lepote – Januar 2012

Prvi del preobrazbe se je dogajal v prostorih frizerskega salona Mič Styling v City Parku, drugi del pa v trgovini Emporium v BTC-ju.
Frizerja Jelena in Vili sta poskrbela za njeno frizuro, odločili smo se za dvobarvne pramene v pepelnatih odtenkih, kakršni so njeni lasje. Od trajne izčrpani lasje so zaživeli s postopnim striženjem in šik, a preprosto frizuro, ki jo bo Tanja lahko vzdrževala tudi doma.
Vizažistka Aleksandra Bončina Stošić je Tanjo poučila o osnovah ličenja za njena leta, njen tip kože in njen obraz. Na obraz je nanesla puder, korektor in rdečilo, Tanjine zelene oči je naličila s senčili v rjavih odtenkih, ustnice pa z naravnimi rožnatimi toni.
Za Tanjo ter njeno postavo, koloristiko in leta sem izbrala damska oblačila, ki jih lahko nosi za dnevne formalne ali službene priložnosti, lahko pa jih obleče tudi za večerni obisk restavracije z možem ali kozarec dobrega vina v družbi prijateljev.
Najprej sem ji razložila nekaj osnov oblačenja za njeno postavo, pri čemer sem poudarila pravilno izbiro modrčka, s katerim se prsi postavijo na pravo mesto, ob čemer se razkrije linija pasu. Barve njene polti, las in oči kar kličejo po topli, a nevtralni paleti peščenih, kavnih, šampanjskih in zlatih odtenkov, ki z njenimi barvami tvorijo lepo harmonijo. Prva dva outfita sta tako v že omenjenih nevtralnih tonih, ki so kot osnovne barve, na katerih bi lahko gradila svojo garderobo, za Tanjo mnogo primernejše od črnine, saj jo ta naredi brezbarvno in nezdravo.
Zadnji outfit je ‘lekcija’ iz barv in kombiniranja navidez kontrastnih odtenkov, saj sem izbrala obleko v temno modri barvi, ki je prav tako idealna osnovna barva za Tanjo (namesto črne), zraven pa dodala topel odtenek rdeče (koralno), ki jo lepo poživi. Razkošna ogrlica iz kamnov v modrih in zlatih odtenkih doda obrazu sijaj in svetlobo ter je zanimiv detajl, na katerem se zagotovo popasejo sogovornikove oči. Torba in čevlji so v nevtralnih odtenkih sivo rjave, ki pristajajo na večino drugih barv in so zato izredno hvaležni za kombiniranje.
Gospa Tanja je na koncu sijala od sreče, preobrazba pa je iz nje potegnila tisto najlepše, kar je že bilo v njej. Naj fotografije same pričajo o tem, kako dobro se je počutila v svoji koži, saj je pozirala kot prava profesionalka. Takole je povedala: “Moji vtisi glede preobrazbe so fenomenalni, zelo prijazna ekipa, kjer sem se počutila nadvse sproščeno, kot da bi sodelovali že večkrat. Zahvaljujem se za čudovit dan, ki mi bo ostal v lepem spominu.”

 

 

Odgovori