Blog

SEMINAR-DELAVNICA ‘Spoznaj svojo lepoto!’

OBVESTILO: 

TERMIN za oktobrsko delavnico ‘Spoznaj svojo lepoto!’ JE ZAPOLNJEN.

Za tiste, ki bi tudi rade prišle, a žal ni več prostora: zaradi velikega zanimanja bom seminar/delavnico ponovila v novembru. Tako da boste tudi ve prišle na vrsto :)!

 😉

 V prvi polovici oktobra bom organizirala seminar-delavnico z naslovom »Spoznaj svojo lepoto!«, ki se bo odvijala v prijetnem, sproščenem vzdušju manjše skupine v mojem studiu.

 Spoznale boste tipe postav in barvne tipe in z vsako od vas bomo lahko predebatirale vaš barvni tip in vašo obliko postave. Tudi informacije o nakupovanju bodo zraven. Po mojih izkušnjah se da v manjši skupini čudovito delati in punce se res lahko sprostite ter vprašate vse, kar želite. Dodatek k seminarju bo mini delavnica: vsaka lahko prinese s sabo 2 ali 3 oblačila ali dodatke, ki jih ima doma, pa jih ne zna skombinirati in jih zato ne nosi. Lahko vam bom predlagala, na kakšen način bi ta oblačila lahko pokombinirale oziroma jih ponosile. Ali pa seveda kakšna ličila, za katere bi rade vedele, kako jih uporabiti.

 Tole bo super stvar za vse, ki bi rade en hitri kurz na temo svojega sloga, ki bi rade v dobri družbi slišale nekaj novega o sebi, za skupino prijateljic, ki bi si rade privoščile nekaj dobrih uric v ženski družbi; ali če vam recimo klasična dekliščina ne diši, se lahko odločite tudi za to ;), se zraven marsikaj naučile o sebi in s tem izboljšale svoj slog in svojo podobo.

 Cena seminarja/delavnice je 25 €/osebo; parking možen na dvorišču pred studiem, za pijačo in prigrizek bo poskrbljeno, prav tako za dobro energijo in dobro voljo! Termin bo prijazen, to pomeni izven službenega časa, po vsej verjetnosti na soboto ali nedeljo. Trajanje delavnice bo cca. 3h. Vabljene! Število mest je zelo omejeno, zato pohitite s prijavo na info@odglavedopet.si.

(f0to: Tina Martinec Selan/Odglavedopet)

Odgovori