Blog

Odenite svoje nohte v poletje!

Čeprav smo še tako navezane na večne in ‘varne’ vampy ter kožne odtenke, je poletje zagotovo čas, da se poigramo s sončnimi barvami koktejlov na rokah in nogah. Navsezadnje so poleti tudi naša oblačila svetlejša, lahkotnejša, bolj pisana in igriva, dobro razpoloženje pa bodo poleg toplega vremena pričarali odtenki koral, fuksije, tulipanov, jagodnega sladoleda in sončno rumene na naših nohtih. Že imate rumeni hit letošnjega poletja, Chanelov Mimosa? Odtenek je namešan tako premeteno, da sicer hladni odtenek rumene zaradi toplega zlatkastega sijaja in drobnih bleščic tudi na toplejši koži ne izpade napačno. Vsaj na nogah je must have!

(fotografija: Tina Martinec Selan)

10 komentarjev na “Odenite svoje nohte v poletje!

 1. Andreja

  Tina, s slednjim stavkom se še kako strinjam in se že ogledujem za rumenimi, morda pade Mimosa ali pa kak dupe. Kolikor se spomnim imajo lepe rumenkote tudi CG, Jessica, YSL, L' oreal – kak bo sigurno padel. Pri meni je še turkizen, saj brez tega ne gre;)

 2. Andreja K.

  Mimosa že krasi moje ročice :D. sem pa še vedno v iskanju perfect koralnega laka…

 3. Polona

  Rumen mi pa RES še ni padel na pamet! 😀

 4. tina

  Andreja, vidiš, jaz pa iščem lepega turkiznega. imaš kakšne predloge? lanski poletni Chanelov Nouvelle vague mi je ušel, bil pa je super miks azurne z ravno prav toplim podtonom.

  Andreja K., med koralnimi sta meni super Essie Lacquered up in OPI Red my fortune cookie. nista preveč oranžna, ravno prav.

  Polona, sedaj ti je 😛

 5. Andreja

  Tina, poglej od CG For Audrey, je malček intenzivnejši od Chanelovega
  Upam, da bom lahko prilepila link: http://www.alllacqueredup.com/2010/03/chanel-nouvelle-vogue-mistral-riviera-swatches-review-and-comparisons.html
  Prav turkizen je ravno tako od Essence Multi Dimension Trying to be cool.

 6. super mami

  Rumena na mojo polt nikakor ne paše, vsekakor si pa moram omisliti kakšnega koralnega. Bom preverila pri OPI in Essence kot predlagaš :-).

 7. Andreja K.

  Tina, hvala za predloga, oba sta krasna in v bližnji prihodnosti moja 🙂

 8. tina

  Andreja, hvala za turkizne predloge, včeraj sem mimogrede pogledala, kaj je na naših policah in kupila Deborah v št. 55, ki izgleda obetavno, nisem pa ga še preizkusila. Essence turkiznega sem imela, a sem bila zelo razočarana nad kvaliteto, sam odtenek mi je bil všeč.

  super mami, preveri in poročaj, če boš kaj lepega našla zase :).

  Andreja K., super, me veseli :D!

 9. LadyEva

  Jaz sem nasla super rumenega kar v H&M. Je precej cenejsa opcija od Chanela, pa vseeno zelo lep odtenek, ki pase na vse… Sicer je pa moja absolutno zmagovalna za poletje dojenckasto modra… super poudari zagorelo kozo, spran jeans in bele/kozne/pudraste odtenke oblacil.

 10. tina

  LadyEva, svetlo baby modra gre res zelo lepo na te odtenke oblačil 🙂 in na malce barve od sonca. najbrž si imaš tudi kožo s hladnim (rozkastim namesto olivnim) podtonom, če ti pristajajo navedeni odtenki. dame s toplim podtonom pa bi znale opaziti, da jim baby modra ne paše najbolj na podton kože, zato je zanje turkizna morda varnejša opcija. tudi sama spadam mednje, zato imam raje turkizno, ker je toplejša barva od svetlo modre.
  hvala za podatek o H&M rumenemu laku, morda pa bo kakšna bralka skočila ponj ;).

Odgovori