Blog

Obeti in (neke vrste) OOTD

Komaj smo zakorakali v tretji teden letošnjega leta, pa že lahko rečem, da se na Odglavedopet dogaja na polno. Prihodnji teden začenjamo s stilskimi preobrazbami na Planetu Lepote, končan je logotip Odglavedopet, začela se je pripravljati spletna stran odglavedopet.si, bralke ste pridne in mi pišete maile s takimi ali drugačnimi vprašanji, spodbudami, ponudbami (vsem sem iskreno hvaležna!!), po novem lahko OGDP najdete tudi na twitterju, skratka … Zelo sem vesela, razburjena in pripravljena na nizki štart to pomlad! Bralke in bralci pa ste še naprej vabljeni k temu, da me kontaktirate na mail iz katerega koli razloga.

V teh ledeno mrzlih dneh sem rada v svojem – kot pravim jaz temu – ‘pavjem’ outfitu. Kar težko je verjeti, pa vendar je nekaj barve na naših ulicah v zimskih dneh, polnih črnine, prava eksotika in redkost. No, za tiste dni, ko tudi sama zakorakam v januarski dan (pretežno ali v celoti) v črnini, pa so obvezne vsaj rdeča na ustnicah in nekaj nepričakovanega na nohtih ;).

(kapa Zara, torba Mandarina Duck, šal, puhast plašč in pas Marella, legice Calzedonia, boots Lost Paradise; fotografija: Tina Martinec Selan)

4 komentarjev na “Obeti in (neke vrste) OOTD

 1. super mami

  Uauuu svojo spletno stran boš imela? Komaj čakam!!! Se ti pa na polno dogaja, ti prav privoščim! Kar tako naprej… a ti ostane še sploh kaj časa za svoja dva otročka ;-)?

  P.s.: Pavji outfit je res prava poživitev.

 2. Petra

  vsi na trnih in čakamo rojstvo! 🙂

 3. tina

  hvala obema :)!
  super mami, ravno to je prednost tovrstne službe, da je zaradi fleksibilnega urnika namreč mnogo bolje združljiva z družinskim življenjem kot kakšna 'klasična'.

 4. Andreja

  Uau Tina,
  krasna si! <3
  In koliko novosti – se prav veselim s tabo!
  Puhovko v taki barvi si želim tudi jaz, res je poživitev in prava paša za oči.

Odgovori