Blog

Moja zgodba v novi številki revije Vse za žensko

Z velikim veseljem sem se danes odpravila v trafiko po svež izvod revije Vse za žensko. V čisto novi, septembrski številki, ki je izšla danes, je namreč objavljen prispevek o meni ter vse o tem, kako se je ‘zgodil’ Odglavedopet (mimogrede, blagovna znamka Odglavedopet je skupaj z logotipom že v postopku registracije, kar je pomemben korak). Gotovo ni naključje (vanje namreč ne verjamem), da je članek izšel le nekaj dni pred mojim (okroglim) rojstnim dnem :).
Revijo Vse za žensko dobite v vsaki trafiki ali bolje založeni trgovini, v njej pa za borih 0,99 € lahko preberete marsikateri kvaliteten nasvet na temo mode, kuhe, lepote, gospodinjstva, številne zanimive življenjske zgodbe ter še veliko drugega. Priporočam v branje, novinarki Heleni Ajdnik pa se zahvaljujem za intervju!

Nasvet: za resolucijo, ki je primerna za branje, najprej kliknite na fotografijo, ko se le-ta odpre v novem, temnejšem okencu, pa z desnim klikom na miško izberite ‘Pokaži sliko’. Pokazala se bo fotografija, ki jo lahko povečate na velikost, ki omogoča branje članka.

6 komentarjev na “Moja zgodba v novi številki revije Vse za žensko

 1. EVA.

  Čestitam..je blo prav užitek to prebrat!Never give up! 🙂

  xx

 2. tina

  hvala, Eva, za prijazen komentar 🙂

 3. sunshine

  Bravo, Tina. Kapo dol, od sile si. Pa veliko uspehov!

 4. tina

  hvala, sunshine, kako lepo.

 5. Špela Dolenc

  Si pa res ena srčica:) čestitke tudi iz moje strani! vse se da če se hoče:)

 6. tina

  Špela, hvala za prijaznost :)!

Odgovori