DELAVNICA

ODLIČEN PRVI VTIS

Samozavestna govorica telesa in izbrušen osebni slog

Verjamete trditvi, da nikoli ne dobite druge priložnosti, da bi popravili slab prvi vtis?

Znanstveniki trdijo, da traja le borih sedem sekund ali celo precej manj, da si vaš sogovornik ustvari vtis o vas, vse vaše ravnanje in besede, ki sledijo v naslednjih urah, dneh in mesecih, pa dojema zgolj kot potrditev že ustvarjenega mnenja o vas.  Bi radi bolje izkoristili teh prvih sedem sekund?

Na praktični poldnevni delavnici Odličen prvi vtis boste v prvem delu pod okriljem trenerke javnega nastopanja in komunikacije Vesne Sodnik spoznali 5 ključnih načinov, s katerimi pokažete, da ste samozavestni, odprti in uspešni. Izvedeli boste, kako učinkovito prebiti led z osebo, ki ste jo šele spoznali, kako se predstaviti, da si za vedno zapomnijo vaše ime, ter kako sogovorniku dati vtis, da vas resnično zanima, kar vam ima povedati. Spoznali boste skrivnosti številnih uglednih, priljubljenih in uspešnih estradnikov, diplomatov in gospodarstvenikov, s katerimi lahko tudi vi vedno in povsod naredite odličen vtis.

Vesna Sodnik

Kaj obleči za pomemben dogodek ali preprosto vsak dan za službo? V idealnem primeru oblačilo, ki vam je prav, vam je všeč, je ustrezne barve, je priložnosti primerno in pokaže vašo osebnost … A vse te spremenljivke lahko naredijo iskanje osebnega sloga podobno misiji nemogoče. Precej lažje je, če poznamo nekaj osnovnih pravil oblačenja, s katerimi je lahko prav vsakdo videti odlično. Tina Martinec Selan, ki je znana pod pomenljivo blagovno znamko Odglavedopet, bo v drugem delu delavnice odgovorila na marsikatero vprašanje: Katere barve mi pristajajo in zakaj? Kateri kroji oblačil so najboljši za mojo postavo? Kaj je primerno obleči znotraj določenega kodeksa oblačenja (dress code-a)? Vse to in še precej več na delavnici, s katere boste odšli drugačni.

Tina Martinec Selan

LOKACIJA: Tehnološki park Brdo, Tehnološki park 19

TERMIN: 24. april 2017 od 16h do 19h

CENA: 95 eur; early bird do vključno 10. aprila 75 eur

PRIJAVE: info@odglavedopet.si